Anders fyller år

Tjalalalalalalalala, tiden hos pappa var underbar men alldeles för kort. Nu är jag hos Anders, han fyller år idag. Imorgon blir det eventuellt tjejkväll med älsklingsflickorna:) På söndag och måndag ska jag fira Anders själv mer riktigt. På onsdag nästa vecka blir det Liseberg med Julia och kanske Camilla, yay!

Måndaxklubben på måndag? Jag viiiiill, men synd att inte så många kan bara så får se hur det blir.

Nu vill inte jag sitta här mer så jag ska logga ut, tjohej.

PUSSELIPUSS på alla:)

PUUUSS

Är återigen i Skara efter ca en och en halv dag i stugan. Idag hjälpte jag min moster att städa och det kändes helt underbart med pengar! Nu har vi precis ätit en underbar middag här och snart blir det hallonmaräng och film, myyyys. Imorgon ska jag som jag nämnt i tidigare inlägg vara smakråd åt Anders när han handlar kläder och sedan ska vi träffa en kompis. På torsdag blir det pappa och fredag Anders igen som fyller år. Hans släkt kommer på lite kalas men jag ska fira honom ordentligt först på måndag.

Dagarna är fulla och sommaren är underbar....Nu hoppas jag att vädret blir toppen nästa vecka så det kan bli vattenskidåkning!:)

PUSSELIPUSS på alla:)

AWESOME

Helgen var AWESOME!:D Underbara människor och underbar natur, kan inte bli mycket bättre! Synd bara att vädret inte riktigt var på vår sida idag och synd att bakfylleångesten kommer krypande så sent den kan, lagom tills man ska sova, suck! Det är inte ångest över saker jag har gjort utan bara allmän ångest, fy fan! Men så kul som vi hade så är det nog värt det! Får se om jag kan somna i natt..hehe.

Imorgon åker Anders hem till sig och jag åker till mamma i stugan. På tisdag ska jag hjälpa min moster att städa igen vilket innebär peeeengar! På onsdag ska jag vara smakråd åt Anders när han handlar kläder och sedan ska vi träffa en kompis som vi inte har träffat på ett bra tag. Torsdagen spenderar jag troligen hos pappa och på fredag åker jag till Anders som fyller år.

Jag älskar sommaren, man hinner vara massvis med sin pojkvän och man kan fara runt precis hur man vill:)Som ni ser hinner jag aldrig känna mig uttråkad, precis som det ska vara!

PUSSELIPUSS på alla:)

Tjohooo

Nu är jag hos Anders. Vi har handlat och så idag, och nu tar vi det lugnt innan det är dags för mat. Imorgon så köööör vi!:D

PUSSELIPUSS på alla:)

WOHO!

WIIIIIIIOOOOOOOOHHHHHHHHHH!!! WOHO!!!!! LETS ROCK IT!!! YEAAAAHHHH!!!!

P.s: Detta var inte Siri ^^

PUSSELIPUSS på alla:)

Mellanlanding i Skara

Nu är jag i Skara igen. Kom nyss hem från Anders och nu är jag bara uppe en sväng i lägenheten för att sedan åka vidare med mamma till stugan. Precis när jag kom hit så säger Anders att han ska med sin farmor och farfar ut i båten. Om jag hade stannat hos honom hade jag också kunnat följa med, sååååå tyyyypiskt, surt också dessutom! Men man kan väl inte vara med på allt kul antar jag...På torsdag träffar jag Anders igen och sedan på fredag till söndag är det fest/camping vid Vänern med ett härligt gäng folk som jag nämnt i tidigare inlägg. Imorgon blir det en heldag med mamma. Får se vad vi hittar på...

Nu ska jag städa lite i rummet och så innan vi åker iväg.

PUSSELIPUSS på alla:)

I Skara igen

Nu är jag i Skara igen! Norge var awesome och släktgrejen vid stugan var helt okej. Ikväll har jag och Anders varit med Camilla, Philip och Alicia och grillat korv och flummat runt. Nu ska jag och Anders sova och imorgon blir det till att fixa iordning lite här hemma och sedan åka till Anders för att hjälpa hans syster att se efter deras farfars bror efetrsom hon är på sitt andra jobb. På tisdag åker jag till stugan igen och då ska jag umgås med mamma, äntligen! På torsdag ska jag träffa Anders igen och sedan på fredag till söndag så är det födelsedagsfest/camping för att Anders fyller år veckan där på. Det kommer bli riktigt lyckat, då kööör vi, yay! Fullt upp helt enkelt men jag tänker inte klaga.

PUSSELIPUSS på alla:)

I Skara

Nu är jag i Skara igen och jag ursäktar min usla uppdatering men ni som läst föregående inlägg vet ju varför. Jag kom hit igårkväll men då hann jag inte skriva något inlägg. Tro det eller ej, jag var och tittade på fotbollsfinalen på en pizzeria med en kompis. Inte likt mig, hehe. Jag har haft en underbar vecka i stugan. Det är så rofyllt där! I torsdags och fredags så hjälpte jag min moster att storstäda hennes kök (hon har hus på samma gård), torka ur skåp och lådor och även organisera upp lite. Det var helt okej, och jag menar, jag tjänade ju pengar, wihoo:)

Det finns så mycket som jag vill skriva här men jag orkar inte just nu. Imorgon åker jag till Göteborg och är där med Camilla över dagen och sedan bär det för min del av till Norge och Oslo för att hälsa på Ragna. Hon bor och jobbar där med en kompis fram till början av augusti. Det ska bli riktigt trevligt, ser fram emot det. På fredag är jag hemma igen och då kommer Anders hit för sedan är det släktgrejs vid stugan på Lördag. Som ni alltså förstår så kommer uppdateringen va lite dålig denna veckan med, jag ber om ursäkt men jag lovar att skriva så fort jag hinner!

Nu ska jag äta frukost, duscha och packa.

PUSSELIPUSS på alla:)

I stugan

Hejsan,detta är Anders som skriver. Siri bad mig att säga till att hon är i stugan och har inget internet där så hon kan inte uppdatera sin blogg i nuläget. vet inte hur länge hon ska vara där men det märker vi :)

Tack på förhand //Anders

Måndag

Det har varit en superhelg hos Anders och värmen har varit kokande. På onsdag åker jag troligen till honom igen för då har vi fem månader tillsammans <3 Fick ett superfint kitt med ring, armband och halsband av honom igår som han köpte på fyrungaauktionen/marknaden. Han är så söt och jag blev överlycklig! Själv hittade jag en karaff som var jätetsnygg. Det är ju dags att börja samla på sig lite flytta hemifrånsaker nu.

Fyrunga is the place;) Det är en liten liten socken där Anders och hans familj bor och jag kan säga att auktionen/marknaden kändes som att gå tillbaka i tiden typ 100 år. Gamla "gubbar" och "tanter" som gick omkring där och kollade/bjöd på massa gamla saker.

Jag drömde hemska drömmar i natt igen och jag vaknade tidigt, igen. Ingen idé att klaga dock för då slipper ju hela dagen försvinna. Drömmarna kunde jag däremot varit utan, fy fan! Usch fy, blä! Jag var livrädd!

Nu blir det frukost och sedan är det dags att åka till stugan:) Ylva och Carl-Oscar kommer dit idag och ska bo där ett tag så då är det trevligt att vara där. Jag ska nog bo där en del nu i veckan och mamma med tror jag, även fast hon jobbar. Haha, jag var helt säker på att det var Eira som jag hörde i lägenheten utanför mitt rum även fast jag visste att hon har jobb idag. Sedan när suttit här i ca två timmar så öppnas min dörr och mamma kommer in. Det är henne jag har hört nu på morgonen. Hon skulle jobba i Skövde idag men det hade blivit något fel för när hon kom dit så såg hon att det var semesterstängt så det vara bara att åka hem igen.

När jag kommer till stugan ska jag göra mitt "sommarjobb" dvs klippa gräset. Alltid något...hehe..I veckan ska jag även umgås med Camilla någon dag verkar det som, yay!

PUSSELIPUSS på alla:)

Redan vaken

Nu är klockan tjugo över nio och jag är redan vaken, något är fel. Det första är några fåglar som höll på och tillslut väckte mig. När de äntligen hade slutat och jag skulle somna om så kommer några flugor igång och irriterar mig till max. Jag kunde inte somna så gick upp på toa och sedan bestämde jag mig för att sätta mig här och inte lägga mig i sängen igen fören flugorna flugit ut! Nog med klagande för jag gillar ju ändå att vara här på landet hos Anders.

Idag ska troligen Anders ta med mig på den årliga Fyrungaauktionen som är några kilometer här ifrån. Annars vet jag inte vad som händer. Får se hur vädret utvecklar sig.

PUSSELIPUSS på alla:)

Hos Anders

Det blev att åka till Anders idag. MYYYS! Vi diskuterar just nu framtiden och vad som ska hända efter gymnasiet. Hur vi kom in på detta vet jag inte, hehe. Jag står i alla fast bestämd vid att ingenting ska få mig att stanna kvar här och stampa bara för att. Jag ska följa mina planer och tänker hitta en bra utbildning och då flytta dit det krävs. Plugga på distans finns inte i mina tankar för jag behöver den sociala biten. Kärleken ska inte få stoppa mig. Är den stark nog så får den flytta med mig. Ingenting säger dock att jag sedan tyr mig tillbaka hit till mina hemtrakter..Nu tänker jag lämna detta ämnet för det är ju trots allt ett tag tills jag är där..

Nu ska jag fortsätta mysa med Anders och imorgon sägs det bli ca 29 grader så det kommer bli en dag ute i solen, som alla andra dagar den här veckan, yay :)

PUSSELIPUSS på alla:)

Nyvaken

Vaknade av att hemtelefonen ringde men jag hann inte svara. Insåg kort därefter att det var ganska bra att jag vaknade eftersom jag då kom ur mina hemska drömmar. Först hade jag rosa hår och sedan på de så skulle jag få göra nationella i matte B när alla andra gjorde de trots att jag har klarat kursen. Tur att de inte var verklighet säger jag bara! Jag är lite kluven för jag kan inte bestämma mig om jag ska åka till Anders i eftermiddag eller imorgon bitti. Jag vill spana in Eiras dejt från Kalmar som kommer hit ikväll men samtidigt så vill jag ju träffa Anders så tidigt som möjligt, hmm..Jag försökte få Anders att säga några bra argument för att jag ska komma idag men det gick inte så bra och han verkade inte gilla mitt "sätt". Så summan blev att jag inte fick ur honom någonting. I still wating!..hehe

Nu är det dags för frukost och sedan kanske jag hoppar in i duschen innan jag ska försöka göra något kul av dagen.

PUSSELIPUSS på alla:)

Bad

Har haft en riktigt härlig och mysig dag vid sjön med Camilla. Mer sådana tack!

Haha, jag måste få skratta. Vissa borde vinna pris i hur korkade de är. "Careface. Ser du hur mycket jag bryr mig? Jag har bättre saker för mig än att sitta här och tjaffsa" Den kommentaren säger allt! Jag varken tjaffsade eller var ute efter att göra det. Ack, vissa är inte mogna nog för att kunna föra ett vanligt samtal. Jag vet att vissa inte gillar mig, främst de som skriver så. Dels för att jag säger saker som dessa rakt ut till dem och dels för att jag inte alltid köper vissas skit som de har att komma med. De behöver inte gilla mig, jag menar, jag har ju inget att hämta hos dem direkt. Ibland tror jag inte att folk tål att jag visar att jag har självförtroende. Jag har i alla fall de vänner jag vill och lever mitt liv på mitt sätt. Jag lever inte för att vara elak mot folk som vissa tycks tro, snarare tvärtom! Nog om de för det var bara ett inflik. Nu ska jag och mamma äta mat, mumms! Imorgon eller på lördag blir det att åka till Anders.

PUSSELIPUSS på alla:)

Jag har det bra!

Även denna dagen har varit super! Det blev lunch på restaurangen/uteställe Mangos här i Skara med Ylva och Eira. Efter det så tog Ylva bussen för att åka iväg till Carl-Oscar i Borlänge och därmed Peace&Love och Eira skulle tillbaka till jobbet så jag blev själv hemma. Äntligen blev strostädningen av rummet gjort och en bonus var att jag även möblerade om, riktigt härlig! Nu känns det lite nyare och fräschare. Det som saknas är dock en bokhylla, men någon dag, troligen när mamma har semester så ska vi åka till Ikea och införskaffa en. Det som vi pratat om så länge att vi ska..vi kommer aldrig iväg, haha. Nu är jag precis hemkommen efter en trevlig kväll hos Hanna med film, goda muffins och härligt folk. Imorgon beger jag mig till Camillas stuga då vi ska cykla iväg och bada i värnen. Denna veckan kommer få tio poäng av tio. Kan det bli bättre? Hittills har sommarlovet varit fyllt med roligheter och jag känner att livet leker. Jag är glad så länge det varar! Nu ska jag fixa iordning med de sista kläderna som jag bara slängde ner i en påse när jag städade och sedan är det sängen som gäller.

Juste, studiebidraget kom idag, yay!

Något jag måste rekommendera är att varje dag kl ett till halv två lyssna på sommarprataren i P1(radio). Under denna tiden varje dag så är det en kändis som pratar om valfritt ämne, oftast dennes liv och en del tankar. Det är en ny person varje dag och naturligtvis har vissa mer att komma med än andra men det är ändå väldigt kul att höra vad personen har att säga och ibland lär man sig ett och annat. Man kan dessutom lyssna medan man gör annat för det är ju bara att stoppa i hörlurarna i telefonen. För att ta till sig vad som sägs bör man dock vara relativt mogen i sinnet. Oj, det där lät djupt, men det är faktiskt sant. Ne, nu får jag inte fastna här! Dags att göra de jag ska för att så fort som möjligt kunna komma i säng.

PUSSELIPUSS på alla:)