Tjolahopp

Hemma efter skolan nu. Idag känner jag att det är extra mycket kärlek inom mig eller vad jag ska säga. Jag känner mig extra kär och galen idag:) Härligt! Dessutom har jag fått fram en sak och det verkar ha gått fram på rätt sätt, tack Anders!

Nu ska jag även idag ägna mig åt uppsatskrivande...Fredagen närmar sig mer och mer, yay.

Juste, var på mops(musik och produktion)slutproduktion idag. I år hade de delat upp de mellan klasserna så det var två olika föreställningar och vi fick bara se den ena vilket jag tycker var tråkigt. jag hade höga förväntningar eftersom den förra året var riktigt bra, men mina förväntningar uppfylldes inte tyvärr, lite besviken..men dem är ändå duktiga måste jag säga. Saknade bara den röda tråden och mer show.

PUSSELIPUSS på alla:)

Uppsats

Jag har ont i magen idag igen, blööööhööö:( Nu blir det uppsatsskrivning för hela slanten.

PUSSELIPUSS på alla:)

I skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att mamma ska komma vid halv fem för då ska jag ha utvecklingsamtal. Som ni vet ska jag och ett gäng härliga kompisar ha lite valborgfirande på fredag. Det är jag som bjudit in och fixat och så eftersom det ska vara hos mig. Nu har det blivit lite sura miner å bla bla bla..men som alla som ska komma säger, inget att bry sig om vilket jag håller med om, men ändå..jag har svårt för att bara vara dum..eller dum blir jag inte, men a...sak samma, tror ingen fattar något ändå av mitt pludder.

Jag har ont i magen, jävla mens:( Blir att ta en tablett så fort jag kommer hem sen! Hungrig är jag med, haha.

Nu ska jag slita hårt denna veckan och sen tagga fredag!:D YAY!

PUSSELIPUSS på alla:)

Saknar

Anders har åkt hem och jag saknar honom redan, men träffar honom på fredag igen. Då är det valborgsfirande med ett gäng härligt folk som gäller. Helgen har varit bra! Lugn och skön och myysig:)

Nu ska jag göra mig iordning för att snart sova. Denna veckan lär bli jobbig med mycket slit men det klarar jag när jag har fredagen att se fram emot!

PUSSELIPUSS på alla:)

Lördag

Nu sitter jag och Anders hos mig i Skara. Jag hittade en skolavslutningsklänning i Lidköping på Gina tricot förut, YAY:) Vilket liv det varit sen vi kom hit..gaaah, nu vet vi jag och Anders att vi kan bli frustrerade på varandra. Just nu har det istället övergått till att vi är smågalna, i alla fall Anders, Haha. Han sitter och fjäskar för att han vill att jag ska koka kaffe åt honom, men jag tycker han klarar sig utan. Han blir rolig när han är övertrött och det kanske går över när han får i sig kaffe och det vill jag ju inte. Okej då, jag ska vara snäll, han ska få sitt kaffe.

Nu ska vi freaka vidare.

PUSSELIPUSS på alla:)

Hos Anders

Är nu hos Anders:) Vet inte vad vi ska hitta på nu, men är inte allt för långt kvar tills vi ska krypa ner i sängen för att sova. Imorgon blir det Lidköping och sen åker Anders med hem till mig för på söndag ska vi till kyrkan och lyssna på Camilla och hennes kör som sjunger.

Estetproduktionen var bra, superduktiga var alla! Det var ingen exakt handling men den hade en bra röd tråd och ett djup budkskap vilket jag gillar starkt.

Det finns vissa saker som jag både skulle vilja och behöver skriva av mig om här på bloggen men tyvärr kan jag inte det med vissa saker. Vore inte så bra om fel personer råkade läsa lixom. Tänker prata av mig med mamma om sakerna istället. Måste få råd hur jag ska agera i vissa situationer, det behövs!

Nu ska jag sluta sitta här och vara osocial, ska umgås med älsklingsAnders;)

PUSSELIPUSS på alla:)

Härligt!

Precis hemkommen. Slutade tidigt idag så efter skolan cyklade Camilla och Alicia med mig till posten. När vi kommer dit så ser vi att det inte öppnar fören kl tre så var bara till att vänta i blåsten i 40 minuter. Som tack för att de väntade med mig så bjöd jag dem på valfri chokladbit i kiosken som ligger bredvid.

Idag är en skön eftermiddag/kväll. Självklart har jag alltid plugg att göra men förvånansvärt nog har jag inget som det är panik med eller som måste göras just nu, härligt! Jag ska bara ha det skönt, städa rummet, kanske laga lite mat tills mamma kommer hem och sen plugga om jag hinner, men utan att känna någon press alls. Längesen jag kunde ha det såhär.

Imorgon är det fredag, WIHOO:) Ska bara ha två lektioner för sen ska vi se på estettreornas slutproduktion. Hoppas den är är bra, har hört både och så vi får se...Ska till Anders efter skolan sen, lovely!

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett så att huvudvärken förhoppningsvis försvinner och sen åker musiken på, gamla godingar!:)

PUSSELIPUSS på alla:)

Sovmorgon

Jag har precis ätit en talrik havregrynsgröt, mumms! Dessutom älskar jag sovmorgon!

Anders kommenterade gårdagens inlägg, de jag skrev om att jag blivit mer självsäker osv. Han säger att jag tagit efter honom, vilket kan stämma men han sa sen att latheten har tagit över, och nej, så får du inte säga Anders (bara för jag vet att han kanske har rätt), haha. Då kan jag försvara mig med att den i så fall tagit över på ett bra sätt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för skolan. Hittade riktigt snygga/coola kläder att ha på mig idag:)

PUSSELIPUSS på alla:)

Nöjd

Jag har VG i historia B. Jag är glad! Så nöjd! Trodde aldrig att jag skulle få det faktiskt trots att jag hoppades. Nu ska jag tina köttfärs för mamma är på hemväg så är snart dags för mat. Camilla var på glatt och underbart humör idag, och lite småcrazy var hon med. Vad har hon fått i sig? Vi har nog blivit lite smått galna båda två, haha.

Jag har konstaterat att jag har blivit mer öppen och är inte så blyg längre. Förut var jag instängd och knappt vågade prata med någon ny, men nu kör jag bara på. Jag skäms inte heller lika mycket för allt. Slutsatsen är att jag är mer självsäker! Underbart när man kan upptäcka sådant!

PUSSELIPUSS på alla:)

Skolan

Sitter nu i skolan och har lektion, skriver uppsats. Det går segt, men när läraren hade läst mitt utkasst så fick jag positiv feedback/kritik så då blev jag nöjd och fick lite mer energi till att jobba på.

Imorgon är det torsdag och i övermorgon fredag. Snälla låt tiden gå fort! appropå ingenting, jag är typ sugen på att Alicia ska bli 18 nu, så hon också kan hänga med ut. Ju fler desto roligare.

Nu ska jag fortsätta med uppsatsen. Sen blir det en feting håltiimma fram till klockan kvart över 12. Ska försöka hitta Alicia så hon kan sällskapa mig, eller kanske är bättre att sätta mig och läsa naturkunskap? Det förstnämnda lät mest lockande.

PUSSELIPUSS på alla:)

Tjoo

Jag ska snart gör mig iordning för att sova. Sitter just nu och stöttar och pratar med en kompis via sms, ÄLSKADE PERNILLA!

Rasmus på luffen - "Han vill va fri som en fågel, fri som en fågel. Och då är det som nånting ropar; Kom!,i hans galna luffareblod." - Sommarkänslor på hög nivå och bara allmänt härlig. Jag vill också luffa!

PUSSELIPUSS på alla:)

Gömmer bloggen:(

Jag lyckas glömma bort bloggen ibland känner jag. Inte bra! Nu pluggas det naturkunskap och ska så göras hela kvällen. Jag vill helg nu! hihi

PUSSELIPUSS på alla:)

Godmorgon

Jag har varit vaken ett tag och inte gjort något så nu ska jag hoppa in i duschen för att sen göra mig iordning. Börjar skolan klockan elva.

Ser ut att vara varmt ute, men var vist bara ca 4 grader, men tror det blir varmare under dagen. Solen lyser i alla fall, YAY:)

PUSSELIPUSS på alla:)

Godnatt

Nu är jag i Skara igen, eller a, har varit de sedan kl åtta ca. Nu är klockan på tok för mycket. Msn och musik håller mig vaken allt för länge, inte bra!...Hjääälp! Tur att jag har sovmorgon imorgon:)

Nu ska jag stänga ner och sen lägga mig för att sova..zzzzzz

PUSSELIPUSS på alla:)

Hos pappa

Siter nu hos pappa:) Jag kom hit med Ylva och hennes kille går för de skulle jaga med pappa här idag. Jag ville gärna vara med men känner mig tyvärr för stressad över ett prov jag ska ha på tisdag, så valde att stanna här. Om det ine blåser för mycket så ska jag gå ut och sätta mig och läsa, kanske vid poolen.

Igårkväll när vi kom hit bestämmde jag mig för att rida. När jag kom ut blev det följande: Jagade hästar i ca en timma pga att dem var rädda när det provskjöts, red 45 minuter och sen med mycket tålamod försökte jag få in min kära häst i stallet, vilken han just då hade bestämt sig för att han inte ville. Samanfattning är att hästar inte alltid är enkla, men ändå otroligt underbara.

Nu ska jag sätta fart med pluggandet.

PUSSELIPUSS på alla:)

Lördag

Nu har det pluggats lite här på morgonen/förmiddagen, dock ändå inte kommit någon vart, men men... Nu ska jag och Ylva snart åka till världens mysigaste sommarcafé och sedan åka till Skövde för att hämta Ylvas kille/sambo vid tåget.

Dags att göra iordning sig.

PUSSELIPUSS på alla:)

Fredag

Nu är det fredag vilket innebär helg. Skolan idag var riktigt seg, blööööhöö. Nu ska denna helgen avverkas. Ylva är här nu vilket är kul:) men jag har ändå en klump i magen för har massa plugg som jag måste sitta med, plus att jag inte kommer träffa Anders i helgen. Okej, vi sågs förra helgen och ska nog ses nästa helg..men hallå...det känns som det är jättelångt dit..Saknad är hemskt, jag bara gråter.

Ibland känner jag att jag bara vill förändra mig, typ klippa håret kort och färga det rött eller pierca mig i läppen eller något, men sen tänker jag "Nja, det är inte min stil, jag ska nog fortsätta vara fina Siri, jag trivs med det", så det blir nog ingen förändring. Trist jag ska va då, haha...

Nu ska jag fortsätta umgås med Ylvispylvis och mamma innan hon åker iväg mot tåget och Stockholm.

PUSSELIPUSS på alla:)

Sötisarna..haha

Jag och Anders. Vi är bara för söta..haha. Var tvungen att lägga upp denna bilden kände jag XD  Linda(Anders syster) smygfotade oss när vi hade somnat efter ha kommit hem från en dag på stan.

ooooohhhhhh

Skolan var soft idag. Hade bara två lektioner. Mop-konserten igår var bra, Hanna ÄGER! Efter den var vi (Alicia,Camilla, Philip och jag) ute ett tag. Jag älskar att "flyga" runt lite var som helst ute i ljummen luft och inte göra något särskilt med härligt folk. Det är i sådana stunder som jag känner att livet leker:)

Jag tycker det är jobbigt att jag och Anders inte kan träffas på veckodagarna..Jag saknar honom så..

Denna veckan har gått sjukt fort.Nu blir det plugg på balkongnen.

Melissa Horn(Y) Ted Gärdestad(Y) Uno Svenningsson(Y)

PUSSELIPUSS på alla:)

GLAD

Dagen har varit seg men ändå helt okej. Det blev skola. Håltimman spenderades med bästa Alicia, Underbara tjej! Sitta ute och snacka skit. Det är inte jättevarmt ute men solen skiner och det är vår så jag är glad. Jag har varit glad hela dagen och hoppas på att det fortsätter så, YAY.

Nu blir det plugg på balkongen, sen mat när mamma kommer hem och ikväll är det mop-konsert.

Alltså, jag vill ha midsommar!

PUSSELIPUSS på alla:)

Jao

Eftermiddagen har spenderats med matlagning och matteplugg. Det har gått riktigt bra, börjar fatta matten nu. Får se hur provet går.

Känns som jag börjar bli gladare nu, fast just ikväll kom tårarna tillbaka...så mycket känslor som blandas....Behöver någon att sova bredvid som kan krama om mig. Synd att jag och Anders aldrig kan träffas på vardagarna.

Det kommer bara ljud från ena örat på mina hörlurar, buuuhuuu:( Och jag kan inte se ett spår till att de är trasiga någonstans..hmm.

Nu ska jag tvätta mig och sen sova så får vi se om det blir skola imorgon.

PUSSELIPUSS på alla:)

Pust

Hemma efter en skoldag nu. Gaah vad trött jag kan bli på lärare som bara är allmänt kassa, och framför allt på lärare som säger en sak ena dagen och något helt annat nästa dag. Blir också otroligt trött på IQ-befriade fjortisar som ska bestämma över läraren och tro att dem är "miss world". Hårda ord, jag vet, men var tvungen att aggra av mig lite!

Fy tusan vad mycket jag har i skolan nu. Dags att få något gjort.

PUSSELIPUSS på alla:)

Morrn

Nu har jag kommit upp ur sängen. Jag har bråttom så nu ska jag inte sitta här, jag ska skynda mig!

PUSSELIPUSS på alla:)

!

Picknicken var mys:) Jag måste säga att jag stör mig otroligt på folk som måste säga vissa saker de tycker. Man får tycka vad man vill men man ska inte alltid säga det! Det kan såra väldigt så bättre att hålla käft! Hur tänker sådana som inte gör det? Ni sjunker i mina ögon, helt klart.

Nu börjar tiden dra iväg så nu ska jag tvätta mig och sen sova.

PUSSELIPUSS på alla:)

VÅR

Våren är här på riktigt nu. WIHOO!:D Nu blir det en cykeltur och sen picknick i solen, underbart!

En annan sak, jag behöver in te ha panik över helgen längre, Ylva (äldsta syster) ska komma:)YAY! Hennes kille/sambo skulle till Göteborg så då ville hon passa på att komma hit. Bara kul för mig ju.

PUSSELIPUSS på alla:)

Heldag

Jag ursäktar för dålig uppdatering. Idag har det varit en heldag med Anders, Camilla och Philip. Grillning, mys och bowling, supertrevligt och roligt! Nu har Anders åkt hem vilket är mindre trevligt:(

Nästa helg åker mamma och hennes kille till Stockholm så jag blir helt själv hemma. Jag börjar redan få panik över det för jag gillar inte att va själv när jag inte har något att hitta på så försöker komma något jag kan göra/någonstans jag kan dra.

Imorgon är det skola så nu ska jag äta och sen blir det väl lite tv och sen sängen.

PUSSELIPUSS På alla:)

God frukost

Nu har en god frukost ätits. Mamma och hennes kille ska iväg till stugan, Anders ska se på Erik och mackan och jag ska plugga. Hoppas jag är snabb så vi kan hitta på något roligare sen.

Imorgon ska vi umgås med Camilla och Philip.

PUSSELIPUSS på alla:)

Trött

Anders är här:D Jag är trött, jag somnade framför tv:n. Nu ska jag dricka ett glas vatten och sen ska vi sova...eller a, vem vet vad vi ska göra...hahah. Min humor e wiiiierd..

PUSSELIPUSS på alla:)

Godmorgon

Jag är redan vaken, trots att jag inte börjar fören tjugo i nio (Y). Nu ska jag välja vad jag ska ha för kläder idag eftersom mamma dissade de jag hade tänkt att ha, i alla fall linnet (vilket jag kan förstå).

Jag hoppas att denna dagen går fort för nu vill jag bara ha helg!

PUSSELIPUSS på alla:)

Tjoho

Ikväll har jag och mamma varit hos min plastmormor (min morfars "tjej", när han levde). Vi hade helt glömt att vi var dit bjudna så helt plötsligt ringer hon och undrar var vi är. Vi bara -shit, och kutade iväg, haha. Hon har nyss flyttat från ett hus utanför Götene till en lägenhet här i Skara. Kan säga att det är världens finaste lägenhet, hon har fått det superfint! Att bo själv på 120 kvadrat är inte fy skam heller. Kom på mig själv med att prata om henne som mormor, aldrig kallat henne de innan för hon har aldrig varit som en mormor för mig och kommer aldrig att bli det heller, men vad ska jag annars kalla henne liksom?

Idag har varit en okej dag, fast en del skiftande känslor och sura miner från min sida på senare eftermiddagen, ibland blir jag bara trött, besviken ja till och med frutrerad på vissa saker, både med anledning och utan anledning.
Jag vill ha en snygg design på min blogg men vet inte hur man fixar de. HJÄLP MIG! NÅGON!?

Jag behöver duscha, jag behöver sömn, därför ska jag nu duscha och sen sova.

Imorgon är det fredag och Anders kommer, YAY:)

PUSSELIPUSS på alla:)

Torsdag

Kom för ett tag sen hem efter ytterligare en dag i skolan, seeeegt. Nu har jag gjort en "att göra-lista" så nu blir det till att sätta fart. Ikväll får jag se vad som händer...
Imorgon hoppas jag på att Anders kommer, men vi får se. I vilket fall ska det bli skönt med fredag.

Jag hittade en fin bild från i sommras på mig...Åååhh, ge mig sommar! NU!
PUSSELIPUSS på alla:)

Happ

Nu har jag varit och tränat..gick helt okej. När jag kom hem var jag glad i ca 2 sekunder, sen bröt helvetet ut. Mamma blev förbannad å jag lika så...Orkar inte mer...jag som trodde att allt var på väg uppåt, men ack så fel man kan ha...

Nu ska jag försöka göra en läxa, ta något att äta och sen sova.

2 månader med Anders idag <3

Ibland är det svårt att komma på en bra rubrik...

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Känns som jag börjar bli gladare och som allt börjar gå uppåt igen..Kan det vara för att Camilla är tillbaka i skolan efter sin praktik?..Fast man ska inte ropa hej fören man är över ån som det sägs...så jag ska inte säga/tro för mycket nu.

Nu måste jag plugga järnet för i helgen ska jag och Anders förhoppningsvis umgås med Camilla och Philippe, så då har jag inte så mycket tid för plugg.

Det blir träning ikväll, YAY:) Nu måste jag sätta fart, bye!

PUSSELIPUSS på alla:)

Skolan

Sitter nu i skolan och har lektion, skriver uppsats..Det går segt..Sen är det lång håltimma då jag ska till banken med Linn och sen försöka hinna med en läxa innan Camilla har slutat sina lektioner. Då blir det lunch och sen psykologi och engelska

Rätt go dag idag, men jag är så sjukt trött bara, tröttare än på länge och jag la mig ändå relativt tidigt igår. Hoppas på träning(badminton) ikväll.

Nu ska jag dra mig.

PUSSELIPUSS på alla:)

Snart sängen

Jag är kass på att plugga, eller ne, inte kass på att plugga men kass på att komma igång!...blööööhööö

Jag har varit glad nästan hela dagen idag, ovanligt. Tummen upp!:) Man får ta vara på sådana dagar.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sen blir det sängen. Idag ska jag banna mig lägga mig tidigt!

PUSSELIPUSS på alla:)

Tisdag

Nu är jag hemma efter första skoldagen efter lovet. Helt okej var det, fast lika trött som alltid.

Nu ska jag ta mig något litet att stoppa i magen, sen blir det plugg, plugg, plugg. Ska jag kanske vara snäll och laga mat tills mamma kommer hem från jobbet också? Jo jag ska nog de:)

Imorgon är det den 7:e vilket innebär två månader med älsklingen Anders <3

PUSSELIPUSS på alla:)

Godmorgon

Klockan är 06.45 vilket innebär att jag är vaken i tid för en gång skull, helt otroligt.

Nu blir det musik på, smink på, gympakläder på och sen se till att skynda mig så Camilla slipper vänta på mig där nere.

PUSSELIPUSS på alla:)

Siri har återigen en blogg

Jag har funderat lite. Jag vill ha en plats där jag kan skriva av mig lite och så, och då passar en blogg perfekt, men samtidigt vill jag inte lämna ut mig...jag vill kanske inte att alla ska veta allt, fast jag vill ju också att folk ska veta vem jag ÄR, inte vem dem TROR jag är. Det är en balansgång dehär....Vi får se hur öppen jag blir, jag menar jag har ju inget att förlora direkt. Mitt självförtroende är trots allt bättre än någonsin och jag har gått igenom så mycket skit av folk genom åren så jag är stark och döljer numera inte vem jag är!

Jag har en dålig period i livet just nu, jag måste faktiskt säga de, trots att inget egentligen borde vara dåligt...Jag har kommit in i en svacka, i ångest/deprision, ja kalla de va ni vill, men det finns egentligen ingen orsak till de, men ibland kan det vara så ändå....Var det samma tid förra året de var likadant? Jag ger mig tusan i att de har gått över till sommaren, annars går jag under!

Ibland önskar jag att jag hade någon att luta mig emot. Jag har min älskade pojkvän, men jag vill inte att han jämt ska behöva få lyssna på allt..han vill ju se mig glad också, inte bara höra på mitt deppsnack....

Det värsta är när insikten kommer att man börjar glida ifrån sina föräldrar och man inser att relationen med dem inte var som den en gång var, som man önskar att den fortfarande var. Min mamma (som jag bor med) har förändrats. Jag vet att det beror både på mig och henne, men vad ska man göra? Vi har kommit in i en ond cirkel där det bara slutar i tjaffs. Jag vågar inte slänga mig i hennes famn och bara gråta, istället så slänger jag mig på sängen och trycker huvudet i kudden och släpper ut tårarna där. Jag önskar så mycket att jag kunde vara närmare mamma.....Pappa, ja det är ett annat kapitel. Min ÄLSKADE pappa.

Nu ska jag packa skolväskan och sen sova för tjogo i åtta imorgonbitti står Camilla utanför och väntar på att gå till skolan med mig. Får se hur det blir att vara i skolan efter lovet...

Jag har bestämt att de är vår så därför tänker jag plocka fram min rosa blommiga långskjorta och jeansjacka och ha på mig de imorgon, för är det något som gör mig lite gladare är det vårkänslor och somriga kläder.

PUSSELIPUSS på alla :)