Ännu en härlig dag!

Det blev bad idag igen, dock utan mamma eftersom hon jobbar. Igår var vi vid Vänern men idag blev det en lite mindre sjö inte så långt här ifrån, flämmslättsjön. Eftersom sjön inte är så stor så var vattnet riktigt skönt, inte alls så kallt! Underbart! När vi var tillbaka så blev det en sväng i småbutiker här i Skara och sedan glass på lejonet och björnen, mumms. Efter det så bjöd mamma på mat ute. Lyxigt! Det har varit en riktigt härlig dag idag med och det gillas starkt. Blev inget av städandet idag som jag hade tänkt så det får bli imorgon istället. Mitt rum är i akut behov av att bli storstädat och dessutom så har jag lovat att det ska vara fint i mitt rum när Eira får killbesök från Kalmar på fredag.

Anders ska vara hemma hela helgen eftersom en släkting till honom ska komma på besök så han frågade om jag ville komma till honom på fredag, yay. Blir troligen så.

Nu ska jag sätta på mig nattkläderna och hoppa ner i sängen.

Jag önskar att jag hade lite somriga bilder att lägga upp men det har jag tyvärr inte..

PUSSELIPUSS på alla:)

Underbar dag

Nu har jag precis kommit hem efter en dag med bad, sol och fika tillsammans med mamma och Ylva. Riktigt härligt och underbart väder har det varit. Mer sådant tack! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, grillat kött, mumms.

Jag ska inte hjälpa Anders syster Linda att passa deras farfars bror så får försöka hitta något annat att göra. Det enda dåliga med det är att det dröjer längre innan jag får träffa Anders igen, men troligen blir det till helgen, i alla fall på söndag. Har glömt att skriva att jag igår kväll/natt sydde ett örngott, ett lappat sådant. Sydde ihop massa gamla jeans och gardintygsstumpar och grejade till de, och vips så hade jag ett örngott. "Broderade" även på texten "puss" i rosa. Nu på sommaren när jag har tid så tycker jag det är väldigt kul att pyssla!

Imorgon blir det storstädning av rummet plus att hitta på något med Ylva. Någon annan dag i veckan blir det bad med Camilla, kanske till och med beger mig till hennes stuga. Mer än så har jag inte planerat så som ni ser är mina planer inte så stora...

PUSSELIPUSS på alla:)

Härlig midsommar!

Har haft en super midsommar, yay. Riktigt lyckat. Först Läckö där det var det traditionella midsommarfirandet med dans runt stång. Sedan blev det camping bortanför Camillas stuga. Vädret gjorde mycket!

För några timmar sedan åkte Anders hem och nu blir det nog mys med familjen. Imorgon blir det troligen bad med mamma och Ylva och resten av veckan får vi se vad som händer. Enda målet är att sy en eller två kuddar till sängen, kanske också hjälpa Anders syster Linda i några timmar att ta hand om deras farfars handikappade bror när hon är borta, men det får vi se.

SOMMAREN ÄR HÄRLIG!:D

Pusselipuss på alla:)

Shorts

Anders klagar på min dålig uppdatering här på bloggen och han har rätt, jag uppdaterar för sällan nu mera. förlåt, ska försöka bättra mig. Efter skolan som idag gick mycket bättre än igår så gick jag in på Second hand och köpte ett par fula byxor som jag nu håller på att gör om till ett par snygga shorts. Jag tror det kommer bli riktigt snyggt. Jag hade tänkt ett par lite mörkare shorts men det blev ett par ljusa och det går lika bra det. Jag ska bara be mamma om lite råd när hon kommer hem för att se vad hon tycker (jag vet att det är ett väldigt babbel om att be mamma om råd hela tiden men det beror på att hon har riktigt bra smak och kan se vad som är snyggt på mig). Billigt alternativ är detta, endast 40 kr.

Jag ska även städa mitt rum idag, behövligt! Imorgon är det sista dagen på sommarskolan och efter den kommer Anders hit och då börjar uppladdningen för midsommar, yay:D Kommer bli riktigt najs!

PUSSELIPUSS på alla:)

Godnatt

Jag hade en klump i magen förut utan att jag vet varför, eller jo delvis, usch! Nu är det i alla fall borta, skönt:) Nästan allt är fixat inför midsommar nu, det kommer bli super!

Nu ska jag sova....zzzzzz

PUSSELIPUSS på alla:)

Godmorgon

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Jag har varit med Anders hos pappa hela helgen. Var första gången han var där och fick träffa min pappa vilket gick riktigt bra.

På fredagen red vi hästapollarna en kortis och sedan blev det matlagning. På lördagen red vi igen och jag bestämde att vi skulle ta en lite längre tur och jo, lång blev den. För mig brukar den ta ca en timma men vi var ute i tre timmar. Tala om att Anders som nästan aldrig ridit förut hade ont i baken, stackare...På söndagen, alltså igår så åkte vi fyrhjuling. Helgen har varit riktigt bra och jag hoppas att nästa helg blir likaså för då är det midsommar, YAY:D När vi kom hem igår och Anders hade åkt hem så blev det UKM (Ung kultur möts) med Alicia och camilla, trevligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till skolan och påbörja min sista vecka på sommarskolan.

PUSSELIPUSS på alla:)

Besviken

Varför blir folk konstiga när de skaffar pojkvän? Självupptagna, korkade mm. Vi lovade varandra att det aldrig skulle bli så! Här står man ensam och tom...Ibland skulle det vara skönt om vänner kom som regn från himlen, men det gör dem tyvärr inte:(Tur jag har Anders i alla fall <3. I helgen ska han träffa min pappa för första gången..spännande. En annan sak, jag saknar Pernilla enormt!!

Nu ska jag, mamma och syskonen äta.

PUSSELIPUSS på alla:)

Tisdag

Kom nyss hem från sommarskolan. Det har gått riktigt bra idag med, det går frammåt sakta men säkert:) Nu är jag dock hur trött som helst så jag tänker sova en stund. Finns ändå inget annat att göra heller så. Mammma och syskonen kommer inte hem fören om några timmar och Anders hör inte av sig fören han har slutat jobba.

Jag hoppas att något kul händer i helgen. Mamma ska åka till Stockholm så jag hoppas att det finns något som jag kan hitta på.

Ne nu ska jag sova....

PUSSELIPUSS på alla:)

Dålig uppdatering

Herre jösses vad jag är dålig på att uppdatera regelbundet. De senaste dagarna har varit bra!:) Studentfirandet av Anders syster var lyckat, lika så firandet av Hannas student. I söndags blev det en cykeltur till Vingsjön och jag och Alicia badade, de andra fegade ur. Första doppet i år för min del. Hemfärden blev DYNGESUR! Hatar regn! Anders var här hela helgen lång, myys. Vet att jag nästan alltid skriver om honom men han gör mig så sjukt lycklig!

Var första dagen på sommarskolan idag vilken gick super. Jag ska plugga järnet de kommande åtta dagana så att jag kommer någon vart med matten, jag är faktiskt taggad.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen...

PUSSELIPUSS på alla:)

Skolavslutnings och studenttider

Jag har inte så gott om tid så jag kopierar min facebookstatus. Åker efter skolan till älskade Anders Nord för att imorgon fira hans syster Linda Nords student. På fredag är det avslutning för egen del, plus firande av Hanna Findus Krantz student. På lördag ska jag titta på alla balpar och på söndag tar jag, Alicia Ståhl, Camilla Ottosson & Co oss till vingsjön. Sedan är det till att ladda för sommarskola i 2v.

WIIIE! LIVET LEKER, JAA:D

PUSSELIPUSS på alla:)

Livet leker

Var i Skövde med Camilla på morgonen idag, sedan var det brännbollsturnering med sp-programmet. Vår klass förlorade både mot ettorna och treorna, pinsamt, haha..På eftermiddagen blev det Skövde med Camilla igen men även med Alicia, Zandra och Jimmie, trevligt. Nu är Hannas studentpresent nästan färdigfixad, fast kom precis på att jag måste baka muffins innan den blir helt färdig, oj, tur jag kom på det för ikväll är enda kvällen jag kan.

Imorgon går jag till skolan runt 12 för att ha två lektioner och sedan beger jag mig till älskade Anders. På torsdag ska vi fira hans systers student och fredag är det skolavslutning för egen del plus firande av Hannas student. På lördag händer nog inget särskilt och på söndag trampar jag, Camilla och Alicia och några till iväg på cyklarna till vingsjön för att fira att det äntligen är sommarlov:D På måndag börjar sommarskolan som sedan pågår nio dagar framåt. Livet leker, WIIIIII

PUSSELIPUSS på alla:)

Längesen jag skrev

Har visst inte skrivit något inlägg här på ett tag, fy mig! Skärpning! Anders sa precis åt mig att uppdatera så kom på att jag faktiskt måste det...Han läser typ min blogg varje dag vilket jag uppskattar. Jag har varit hos pappa hela helgen. Både jag och han har varit ute och grejat med det ena och andra i värmen och även övningskört. Idag efter den enda lektionen jag hade så var jag hemma ett tag och sedan tog jag och Camilla bussen till Skövde. Hon köpte present till Philip som fyller år på fredag och jag utökade min studentpresent till Anders syster Linda. Imorgon blir det Skövde igen och då åker även Alicia med. Vi ska påbörja vår kreativa studentpresent till Hanna. Det enda jag har i skolan imorgon är brännbollsturnering, soft!

Nu ska jag tjaffsa lite till med mamma och dividera om vem som ska laga mat och varför vi inte ska övningsköra ikväll som vi bestämt. Jag ska även slå in studentpresenten till Linda. Nu är det inte mycket kvar tills sommarlov:D WIIIII:D

En sista sak, 4 månader med Anders idag <3 Jag älskar honom! <3

Skövde

Gjorde mitt sista prov för terminen idag. Får hoppas att det i alla fall gick okej. Efter det åkte jag till Skövde och köpte studentpresent till Anders syster. Kan tyvärr inte skriva vad jag köpte eftersom det kan hända att hon läser min blogg. Jag hittade även ett par jeansshorts till mig själv, och jag behöver verkligen ett par men jag var för snål, tyvärr. Hittade även ett par fina skor men insåg att jag inte behöver sådana, tyvärr säger jag igen.

Haha, jag måste säga en kul grej, jag är bäst på att byta prislappar. Om det sitter en klisterlapp på en grej som det typ står 30 kr på men jag tycker att det är för mycket men ändå vill ha grejen, då tar man bort prislappen och sätter dit en annan från en annan vara med billigare pris. Det är bara att gömma sig lite diskret bakom hyllorna, suveränt! Haha, jag vet att jag låter värsta b, men vad gör man inte när man är snål. Nu låter det som jag är snålast i stan men så farligt är det inte, men jag blir lite sparsam när jag vet att jag måste spara pengar till sommaren. Det är bara med smågrejer jag gör så här så ni behöver inte oroa er!

Nu ska jag invänta mamma, sedan blir det mat och efter de blir det för en gång skull en skön och slapp kväll UTAN plugg, WIHOOO:D Jag saknar fortfarande Anders lika mycket, inte kul alls!:(

PUSSELIPUSS på alla:)

Saknar

Glömde visst bort bloggen idag. Tur att jag kom på den nu då, haha! Jag har suttit med Svenskan hela eftermiddagen men är ändå inte färdig. Aja, provet får gå som det går...

Jag saknar Anders så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till, blir galen. Så fort jag vet att vi inte ska ses på helgen så får jag magvärk, panik och tårar....Vill egentligen åka till honom imorgon och stanna till fredag morgon, men han är ju sjuk så är rädd för att jag ska bli smittad. Så typiskt, jag som vill träffa honom NUU!

Nu ska jag läsa de sista viktigaste sidorna i svenskaboken och sen ger jag upp och kryper ner i sängen. Imorgon innan skolan hinner jag förhoppningsvis lägga mig på balkongen och sola några timmar. Somna i solen är aldrig fel.

PUSSELIPUSS på alla:)

Tisdag

Svenska B är så otroligt tråkigt så jag typ spyr, blääää! Bara att ta sig igenom ändå tyvärr. Längtar tills provet är över.

Älskar att sommarvärmen är här! YAY:D Jag är glad över det. En annan sak, jag tror inte att Anders smitta kommer att drabba mig, har i alla fall ännu inte blivit sjuk mer än att jag haft huvudvärk och varit lite trött. Jag hoppas innerligen att det inte blir mer än så!

PUSSELIPUSS på alla:)