Måndag

Ännu en dag har passerat. Var ute lite i de fina vädret med mamma förut. Första glassen för säsongen blev det, kulglas till och med. Nu måste jag sätta fart med psykologin! Snart sommarlov, LÄÄÄÄNGTAR!

PUSSELIPUSS på alla:)

Sjuka

Anders ligger i sängen och halvsover med feber och jag får sprängande huvudvärk så fort jag rör på mig. Lagom kul så här när det snart är sommarlov...Jag tycker synd om Anders.

Snart ska vi väl kanske försöka pallra oss över till Anders farmor och farfar och klockan fem kommer mamma och hämtar mig. Imorgon är det en ny skolvecka igen, blöhöö!

PUSSELIPUSS på alla:)

Hos Anders

Är hos Anders nu. Kom hit igår. MYYS! Idag vet jag inte vad som händer....Vädret är mysko, bra ena stunden och dåligt andra stunden, ogilla!

PUSSELIPUSS på alla:)

Mumms

Gör hemmagjord ärtsoppa nu, hoppas att den kommer smaka. Jag som älskar ärtsoppa! Mumms!:) Väntar också på att mamma ska komma hem. Klockan åtta blir det att gå med henne och lyssna på när MV sjunger i botan. Medan jag väntar så blir det plugg.

Har städat mitt rum idag så nu är det riktigt fint, eller rätt så i alla fall. Har även kollat lite i garderoben och hittat olika fina kombinationer att ha på sig. Aldrig fel!

Oj, nu kom visst mamma redan, haha....

PUSSELIPUSS på alla:)

Panik!

Jag kan ännu inte naturkunskapen och klockan är myyyycket. PANIK! Provet är imorgon. Jag får gå upp tidigt och plugga på morgonen.

Har suttit i typ en kvart och försökt fixa en av mina tangenter(högerpilen). Tog loss den för att jag störde mig på att den lät så konstigt när jag tryckte på den. När jag sedan skulle sätta tillbaka den så gick det inte och jag trodde att den var förstörd. Tillslut fick jag i alla fall på den och nu låter den inte konstigt längre, yay!

På fredag ska jag träffa Anders igen. Underbart <3

PUSSELIPUSS på alla:)

Lång sovmorgon

Cyklar till skolan om lite mer än en halvtimma för att ha två lektioner. Sedan blir det hem och fortsätta med Naturkunskapen.

PUSSELIPUSS på alla:)

Suck

Naturkunskap, naturkunskap naturkunskap, BLÄÄÄ!

Var tog alla vänner vägen? De som fanns där....Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Ja, nog märker man att man inte är lika viktig längre. Den som man kunde höra av sig till dygnet runt om man behövde råd, var i knipa eller bara kände sig allmänt nere. Borta med vinden...

Jag behöver inte vänner bara fysiskt, vilket jag alltid har utan även psykiskt...men det verkar ingen bry sig om....

PUSSELIPUSS på alla:)

Måndag

Jag tror att jag börjar tröttna på bloggen, men jag tänker ändå fortsätta med den, kanske får tillbaka bloggenergin om ett tag. Dagen har varit okej. Tänkte plugga naturkunskap när jag kom hem men glömde boken i skolan så blev inget med det.

Nu ska jag städa iordning i mitt rum. Riktigt nödvändigt. En annan sak, nu är det inte alls långt kvar till sommarlovet är här, jag längtar så in i tusan!

PUSSELIPUSS på alla:)

Söndag

Jag orkar inte skriva så mycket så jag gör det enkelt för mig och kopierar min facebookstatus. Hade en trevlig kväll hos Johanna igår. Idag spenderas dagen tillsammans med spanskan och sedan i eftermiddag/kväll beger jag mig till stugan för att sova där. Jag ser inte fram emot den kommande skolveckan...

PUSSELIPUSS på alla:)

Dagen efter

Gårdagen började bra, pizza på Roccos men det härliga gänget. Sedan bar det av hem till Camilla och efter tag där drog vi till Kullenfestivalen. Jag som sagt, nu kööör vi, ja det kan man verkligen säga att jag gjorde! Vi var inte så länge på kullen eftersom det inte var den bästa musiken utan vi gick istället tillbaka till Camilla igen. Ja, kvällen blev som den blev. Där alkoholen går in går vettet ut, jo det stämmer ju...

Nu blir det Lidköping med Anders och sedan 18-årsfest hos Johanna ikväll.

PUSSELIPUSS på alla:)

Torsdag

Har gått en trevlig promenad med Johanna i värmen och efter de blev det Michael Jackson show med Alicia. Det var djäkneskolans niåndeklassare som stod för den, och jag tycker de var riktigt duktiga. Nu måste jag skriva klart min reading journal i engelskan och sedan mejla in den för att så fort som möjligt krypa till kojs. Imorgon blir det kullenfestivalen, TAGGA!

Haha, måste bara säga att jag hoppade in i duschen klockan nio i morse och var sedan i skolan på lektionen klockan fem i halv tio. Se där, även jag kan vara snabb. Blev dock inget smink och så men det blir det desto mer av imorgon istället.

PUSSELIPUSS på alla:)

Godmorgon

Glömde bort bloggen igår. Hade en bra dag med Anders som var med mig i skolan. Även Pontus var med som är ihop med Alicia och kompis med Anders, det var nice. På eftermiddagen efter mitt psykologiprov var avklarat som gick helt okej (hoppas det i alla fall) så gick jag ut till Anders, Camilla, philip, Alicia och pontus som låg ute i solen på gräst. MYYS på hög nivå! Bara släppa allt och lägga sig. Tänk sen i sommar, jag och Anders springer på en grön äng och bara flyger fram och sedan dyker ner och lägger oss bredvid varandra och känner hur livet leker, jag längtar! Det är härligt att drömma ibland.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det skolan som gäller. Imorgon är det kullenfestivelen. Blir troligen att vara ett gäng hos Camilla innan. Då köööör vi!YAY!

PUSSELIPUSS på alla:)

Måndag

Dagen har varit okej. Sitter just nu med psykologiboken i högsta högg. Jag har kommit fram till en del konstateranden idag, inte jättepositiva sådana tyvärr, men jag kan inte annat göra än att leva med vissa saker. Imorgon kommer Anders hit efter skolan. Han är ledig på onsdag så han ska sova här och sedan vara med mig i skolan på onsdag. Det gjorde min dag när jag fick veta detta:D

Det återkommande snacket om körkort dök upp när pappa ringde förut och även när mamma kom hem. Av att bara höra ordet körkort blir jag skakig, stressad och illa till mods. Jag måste verkligen sätta fart med de nu, lägga upp en plan! Det är dock inte så lätt när mamma ännu inte fått sitt handldartillstånd och Pappa som har handledartillstånd bor utanför Götene. Jag har i alla fall kört lite och känner mig inte helkass, men det är ju ändå en bra bit kvar, eller kanske inte? Jag orkar knappt tänka! Allt detta ger mig PANIK!:(

Nu måste jag återgå till min kära psykologi, haha...Börjar klockan halv ett imorgon, YAY:D

PUSSELIPUSS på alla:)

Söndag

Gick upp för ca en timma sedan och har nu precis ätit frukost. Lade mig klockan halv fem så blev inte lika mycket sömn denna natten men jag känner mig inte så trött ändå faktiskt. Jag älskar att sova bredvid Anders! Han har dock lite trång säng, fast det betyder ju att man är tvungen att ligga riktigt nära varandra, MYYS:) Killarna spelar nu för fullt på sina datorer medan Camilla surfar runt på nätet och jag mest sitter och fundera.

Det känns som saker och ting börjar ordna upp sig nu, fast jag ska inte ropa hej fören jag är över ån som man brukar säga. Jag kommer bli så besviken annars och det klarar jag inte av igen!

Senare idag är det dags att åka hem för imorgon är det skola. Inget jag ser fram emot precis men det ska nog gå bra för jag har ju fredagen att se fram emot, Kullenfestivalen, yay, då köööör vi!

Btw, Stefan är läskig, haha. Retsam också för den delen...

PUSSELIPUSS på alla:)

Tjoobido

Gårdagen var bra. Lanet flyter på. Vissa har inte sovit alls, medan vissa lade sig runt fyra och gick upp vid nio. Jag själv somnade runt ett här nere, vakande till runt 2 och gick då upp och lade mig i sängen och sedan sov jag till klockan elva. Jag borde vara den piggaste av alla här. Jag och Camilla var precis ute och spelade en omgång kubb. Vem vann? Jo jag! Är jag bäst eller är jag bäst!? Haha XD Lite självgod måste jag få vara ibland. Nu blir det snart mat och efter de vet jag inte riktigt vad som händer. Blir väl till att sitta här och nörda och snacka skit.

PUSSELIPUSS på alla:)

Hos Anders

Sitter nu hos Anders. Jag sitter vid min egna dator som jag tog med och jag lyckades koppla upp mig till Internet. Trodde jag skulle få vara Internetlös hela helgen..katastrof hade det ju varit, haha XD. Dagens I-landsproblem..ojojoj, vi har det allt rätt bra. Får se hur lanet flyter på i helgen. Vi tjejer får väl försöka underhålla oss bäst vi kan.

Min näsa rinner som bara den, men förkylningen är ändå på väg bort och det är skönt!

Söta Anders <3 Smårolig bild;)

PUSSELIPUSS på alla:)

I stugan

Nu sitter jag i stugan. Vaknade alldeles nyss. Talarkvällen igår var jättelyckad trots att inte så många kom. MUF är verkligen min grej och jag har samma åsikter som dem. Det måste bli borgerlig regering igen! Rösta blått!

Jag drömde om Anders i natt, att han låg bredvid mig, kramade om mig och värmde mig. När jag vaknade till och insåg att det bara var en dröm så blev jag väldigt besviken. Imorgon får jag i alla fall träffa honom, yay:)

Dagen ska spenderas med att skriva fördjupningsarbete i flumkursen Alternativmedicin, men först ska jag äta något och sedan hoppa in i duschen.

PUSSELIPUSS på alla:)

Hos pappa

Sitter nu hos pappa. Övningskörde med honom till skövde och tillbaka igår. Hade tänkt att åka med honom när han åkte tll jobbet idag så jag kunde ta en buss til Skara rätt tiigt, men blev inte så. Vi tyckte det var bättre att jag är kvar här ett tag och sedan cykla in och äta lunch med honom klockan 12 och efter de ta en buss tll Skara.

Gårdagen var totalt, a jag vet inte vad jag ska säga, typ jobbig, Ja! Eller dagen var helt okej, men inte eftermddagen. Jag hoppas nu att att saker och ting har rätt ut sig. Jag klara inte av att stå här het själv trots att jag är stark. Jag karar inte hur mycket som helst även fast det kan verka så...Det känns ibland som bara för att jag iblandär lite kaxig och för att jag är en småtuff tjej så tror vissa att jag inte har några känslor. Jag om någon har de!

Nu ska jag göra mig iordning samtidigt som jag har igång bra musik. Ikväll blir det troligen talarstämma med MUF och efter de stugan med mamma:)Ska bli sännande med min första MUF-ativitet. Dags att sätta igåg nu. I nuläget vet jag inte om jag är glad eller inte. Känner mig både glad och ledsen sammtidigt men tror att gladheten strax kommer bli de dominanta, YAY:)

PUSSELIPUSS på alla:)

Blandat

Har varit irriterad hela eftermiddagen/kvällen, eller snarare förbannad! Jag trodde att man kom ur fjortis-stadiet när man började gymnasiet, men tydligen inte alla!...Suck! Men nu har mitt humör i alla vänt en aning. Ylvas ( min äldsta syster) kille som är ordförande i MUF (moderata ungdomsförbundet)dalarna tipsade mig förut om en talarstämma i med MUF som ska vara i Skövde på onsdag som han tyckte jag skulle gå på. Jag lyckades ragga upp en tjej och vi ska dit:) Riktigt nöjd är jag, ser fram emot det. Äntligen ska jag få lära mig sådant som jag verkligen vill lära mig! Kom just nu att tänka på projektarbetet som ska påbörjas till hösten, kanske kan jag göra något med politik och MUF? Tål att funderas på.

Imorgon är sista dagen jag går i skolan denna veckan, så härligt! Efter skolan imorgon så blir det att åka till pappa och övningsköra, på onsdag blir det skrivning av ett fördjupningsarbete i världens flum-kurs på dagen, sedan talarstämma på kvällen och efter de stugan med mamma, på torsdag ska jag ta dagen som den kommer och på fredag åker jag till Anders för att vara med när han har lan där. Får se om jag lyckas klara att spela något spel. Han har ju i alla fall lovat att lägga in CS på min dator....hahahahaha, jag skrattar, Siri ska spela datorspel XD

Nu ska jag sova, godnatt.

PUSSELIPUSS på alla:)

Irriterad

Sitter nu i skolan ocg försöker plugga på inför prov men går sådär. Idag är en dag då jag känner mig småirriterad på mycket. Speciellt personer som inte lyssnar, inte tänker, visar tecken på fjortisvarning och gör allt så otroligt ogenomtänkt! Gaaaaah....Aja, jag tänker sluta vara som en mamma och låta dem sköta sig själva i fortsättningen. Nu får jag väl återgå till boken för halv elva är det lunch som gäller, sedan svenska och efter de någon form av "sexföreläsning". Jag är i alla fall glad att vi bara går i skolan idag och imorgon denna veckan, WIHOOO:D

PUSSELIPUSS på alla:)

Bra helg

Hemma nu och har varit de sedan klockan två ca. Helgen har varit lyckad. Har varit hos Anders hela helgen. Igår var vi hos en kompis till honom där det var lite folk. Haha, Anders skjutsade mig på sin moped dit, rätt kul. Jag kände mig typ som en fjortis på nytt, men äh, de gör inget, har man inget körkort så är moped inget dåligt alternativ alls ju! Jag fick möta två av de sjukaste människorna jag någonsin träffat tror jag, två bröder från Irak som bara bott i Sverige i max ett halvår. Ingen svenska kunde dem så blev engelska. De roliga var att lillebrodern var mognare än storebrodern. Den äldsta ville bara slåss hela tiden och stryk fick han med, tills han började lipa. Varför tigga stryk om man inte klarar av de? Hmm....Senare satt vi och pratade med den yngsta och då säger han: Asså här i Sverige är det så bråkar alla utan att det leder någon vart, så onödigt. I Irak tar vi fram pistolen, skjuter och sedan känner oss stolta och nöjda. Jag har dödad 20 personer...Fatta att jag höll på att tappa hakan. Okej jag tror honom absolut inte fullt ut, men ändå, någon sanning måste det ju funnits i de. Som jag sa till honom, de kommer från en kultur som är väldigt annorlunda från Sveriges. De roligaste var att de hette Abdul och Mohammed XD tala om att stärka mina fördommar.

När jag kom hem förut så fick jag en påse med kläder av mammas kille som var här. Vet ni vad, det var Jimmy Choo-kläder. Snygga som tusan! Det är inte helt fel att han jobbar på H&M! Nu gäller det att hitta tillfällen att använda dem bara..

Ne, nu måste jag återgå till pluggandet. Prov imorgon:( Piggar upp mig med att tänka på att det endast är skola måndag och tisdag nästa vecka, YAY, HAPPYFACE!:D

PUSSELIPUSS på alla:)

<3

Jag har världen bästa pojkvän! Jag åkte efter skolan och mötte honom i vara där vi sedan träffade en kompis. Efter de åkte vi hem till Anders. Jag gick upp till hans rum och där låg en bukett med rosor och en underbar dikt som han har skrivit. Jag blev så rörd så att jag fick tårar. Dikten var så ärligt och fint skriven så jag bara smälte. Jag är lycklig. Jag älskar min Anders<3 3 månader idag.

Nu ska vi se på så ska det låta och bara ha det mys.

PUSSELIPUSS på alla:)

Sjuk:(

Har gått och blivit sjuk:( Somnade på grund av de om i morse och hoppade över första lektionen i skolan. Jag hade i alla fall en giltig anledning. Hatar att vara sjuk. Tröstar mig med att åka till Anders imorgon efter skolan. Först ska vi träffa en kompis i Vara och sen åker vi hem till honom. 3 månader imorgon<3 Känns bättre för varje dag som går. I´m in love! Anders sa förut att han hade fixat någon överraskning till mig för imorgon hemma hos honom som jag skulle gilla. Jag är nyfiken, undra vad det är. Jag kan inte vänta ju... Nu ska jag i alla fall tvätta mig och sen sova. Har nationellt prov i engelska imorgonbitti:( BLÄÄ.

PUSSELIPUSS på alla:)

Onsdag

Idag har jag varit med Alicia och Pontus(Anders kompis) efter skolan. Pontus ligger nu och sover i rummet bredvid. Han ska till Scan tidigt imorgonbitti på studiebesök så därför är det skönt att sova här i Skara hos någon så han slipper gå upp tidigt imorgon och ta buss från Kvänum. Han tog också tillfället i akt att träffa Alicia. Sötisar^^ Gulligull^^

Jag gillar Alicias uttryck: AWSOME CAKE XD Den tjejen är lite smått galen, and I like it.

Jag håller på att bli förkyld känns det som. Hosta, småsnorig, ont i kroppen, ont i huvudet och konstigt trött. Inte kul alls! Menmen...ska sluta beklaga mig och istället krypa ner i sängen. Välbehövligt!

PUSSELIPUSS på alla:)

Jag gillar inte rubriker

Jag ska inte vara i skolan fören kvart i tolv imorgon, YAY!:D Klockan tolv ska jag och Zandra möta Pontus vid bussen för att han sen ska träffa Alicia...hihi^^ Har precis pratat i telefon med en kompis som jag och Anders ska träffa på fredag. Fick veta lite intressanta saker. Blir typ bara full i skratt, fast egentligen är det rätt sorgligt, eller ne, det kallas skylla sig själv. Jag menar inte kompisen som jag pratade med utan en annan...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, nattinatti.

PUSSELIPUSS på alla:)

Hmm

Hemma efter en dag i skolan nu. Skönt att sluta tidigt! Dagen har dock varit lite, a jag vet inte hur jag ska säga. Alla har varit så "spretiga" eller hur jag ska uttrycka mig. Någon var småsur, någon babblade på om sitt liv, någon var allmänt gapig, någon var helt borta i en annan värld...osv...Ingen lyssnade på något typ och ingen lyssnade på någons problem. Nu menar jag mina kompisar, inte alla på skolan naturligtvis. Jag kände mig helt wierd och ville bara få ihop alla så att alla kunde lyssna på alla och försöka få stämningen lite bättre..men nej, det gick inte så bra. Som alla Alicia precis skrev till mig, det känns som alla glider ifrån varandra. Hon tog orden ur munnen på mig....Hoppas på en förändring. Nämner inget mer för vill inte lämna ut personer....Nu skev Alicia att vi får lösa detta på kulenfestivalen..Det låter som en bra idé XD Flummig i alla fall..Haha

Nu ska jag kolla i min kalender och se vad som är nödvändigast att plugga och sen ska jag ta mig något att äta innan jag sätter igång.

Ge mig fredag! NUU!!

PUSSELIPUSS på alla:)

Haha

Jag har inte pluggat något idag...tralalalala...Mycket tankar/snack och lite verkstad, så kan det gå. Nu ska jag nog lyssna på lite musik och sen sova.

PUSSELIPUSS på alla:)

Bättre nu!

Nu känns allt mycket bättre av någon anledning. Varför vet jag inte. Haha, nu  har det blivit över 200 kommentarer fram och tillbaka på Pontus logginlägg på Jimmies Facebook...rätt wierd konvo kan man säga..Vi är bra sjuka! Nolifer?, svar ja! nu ska jag väl Hoppa in i duschen och sen sova antar jag. Imorgon väntar början av en ny slitsam skolvecka. Bara att sikta in sig på helgen så klarar jag den!

PUSSELIPUSS på alla:)

Söndag

Dagen har varit seeeeeg. Anders åkte hem alldeles för tidigt!:( Inget jag kan styra över tyvärr, hans föräldrar hämtar ju så... Var nyss iväg och pantade burkar från valborg, det blev inte alls mycket pengar, haha. Btw, jag blir aldrig bakfull längre, så himla skönt, eller okej, jag ska aldrig säga aldrig. Vänta tills den dagen jag får i mig lite för mycket..haha, men oftast inte bakfull i alla fall och de är nice kan jag säga! Haha, nödvändig info...Vissa saker är totalt kass just nu, medan vissa saker verkligen flyter, det liksom går bra! Jag hoppas verkligen att nästa helg blir enligt planerna.

Jag ska aldrig mer uttrycka mina känslor så stark till dig som jag gjort tidigare. Det gjorde bara att jag fick höra sådant som gjorde mig ledsen och rädd vilket ledde till en hemsk dröm sen på natten..usch. Samtidigt kan jag inte säga de rakt ut. Vem vill låta som en mes?

Snart kommer mamma hem. Jag är rätt sugen på att åka till stugan med henne eller något och sova där tills imorgon, men vet inte om hon kommer orka det, vi får se. Nu känner jag i alla fall att det är vår och att sommaren är här! Jag vill ha kullenfestivalen! Sommarjobb är något annat jag vill ha. Anders har ju fått sommarjobb så om inte jag får något tycker jag att han kan bjuda mig på saker som kostar i sommar(Y). Ne, det där lät bortskämt. Fy fan! Inners inne tycker jag inte de! Absolut inte för jag är inte sådan!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Det är så mycket jag tänker och känner men jag får liksom inte ut de så jag slutar nog här. Ska ut på balkongen och sätta mig och läsa en bok. Måste bara flika in att jag har världens bästa vänner!<3 Till allihopa: Det löser sig! Kämpa på!
Detta blev ett "skiva av sig inlägg" vilket behövdes. En sista sak, JAG SAKNAR PERNILLA!!<3


Jag för två sommrar sedan. Kolla vad härligt brun jag var, underbart!

PUSSELIPUSS på alla:)

Godmorgon

Nu har jag glömt av bloggen ett tag...igen! Suck. Valborg var lyckat till MAX, men sen igår eftermiddag/kväll började allt kännas fucked up, fy fan...Blandade känslor och skiftande känslor är det värsta som finns. Men det kommer bättre dagar hoppas jag...

Nu ska jag och Anders äta frukost och sen vet jag inte vad som händer.

PUSSELIPUSS på alla:)