Glömmer

Jag glömmer bort bloggen, gaaaaaaah! Skolan har börjat bra och det SKA fortsätta så, det har jag bestämt! Nu blir det körlektion sedan handla mat med mamma och åka till kupan (second hand) och kolla på skrivbord/databord. Helgen var rätt okej med härligt folk och matfestivalen.

PUSSELIPUSS på alla:)

Längesen

Känns som det var evigheter sen jag skrev här, blööööhö. Sen sist har jag hunnit vara på kusten med Ragna där jag halkade på klipporna när jag skulle bada så jag fick en spricka i handleden. Detta ledde till gips i tre veckor, ännu mera blöööhöö. Jag har även hunnit med att umgås med älskade Anders! I lördags var jag, han och mamma inne i Skövde och införskaffade massa snygga höstkläder till mig. Detta var väldigt nödvändigt! Ja, det var nog de viktigaste.

Imorgon blir det uppladdning för skolan som börjar på onsdag med städning och andra nödvändigheter. Nu ska jag slå på en film och sedan är det sovdags.

PUSSELIPUSS på alla:)

Lördag

Jag och Ragna(min näst äldst syster)åkte till pappa imorse. Förut så åkte vi in till Lidköping och lyssnade på Melissa Horn som sjung, underbart! Nu är vi hos pappa igen och har precis sett fimen Mamma Mia. Den är lika bra varje gång. Imorgon blir det båt på vänen och massa vattenskidåkning vilket älskas till max! Efter de stugan...

På tisdag till torsdag åker jag och Ragna eventuellt till Lysekil. Juste, har glömt att skriva att jag har börjat med körlektioner nu så till jul vill jag banne mig ha körkort, jag ska kämpa.

Det är bara 11 dagar kvar till skolan börjar och skolångesten har verkligen kommit, hatart! Men det är väl bara att köra på antar jag, tyvärr. Får glädjas åt att det är sist året nu:)

Jag skrev i ett annat inlägg att jag ä stark, att det krävs mycket för att jag ska falla och det stämmer, men det senaste har jag svävat på någon sorts gräns. Jag faller inte, det vill jag inte tillåta mig själv! Jag kan bara konstatera att alla gånger känns inte allt så lätt och jag vet inte varför...Känslorna går upp och er, gråten kommer och går...Men min livsstyrka är innerst inne otroligt stark(intalar jag mig själv).

PUSSELIPUSS på ala:)

Tisdag

Samlar vuxenpoäng, men samtidigt ökar barnpoängen, måste få något gjort, men ändå slöar jag framför fb, måste tänka över gårkvällen, men flyr bara från tanken, vill fräscha upp mig, men garderoben är alldeles för långt bort..Detta är bara okej IDAG!

Tittar på klockan, slår på musiken, tar upp busskortet, klockan blir 2, ngt mer, jag rullar mot Anders,möts av någon gullig hemlis..Jag kramar hans famn,stannar där!

PUSSELIPUSS på alla:)

Tankar

Imorgon ska jag och mamma träffa Pernilla och hennes mammma på dagen, underbart!

Något jag tänker på ofta är hur otroligt fort jag har mognat, eller hur jag ska säga, snarare blivit starkare som person. När jag var liten var jag sjukligt blyg och vågade ingening nästan. För bara några år sedan så var jag också blyg och jag var feg för mig själv typ. Vågade inte ofta släppa loss i främmande människors närvaro. Nu de senaste åren har det blivit mer och mer tvärtom, jag kör bara på och jag vågar prata med typ vem som helst och skälla ut de som är vidrigt dumma. Jag väljer vilka jag ska umgås med och jag är mig själv. Mitt sociala nätverk är dessutom större. Den som försöker krossa det eller är allmänt negativ eller avundsjuk får se på annat! Ja, det finns nog mycket mer att säga, men detta var det mest väsentliga!

PUSSELIPUSS på alla:)

Kräftor

Sverige mår bäst när Sverige jobbar, synd att jag missade Muf:s nationella valupptackt igår. Nu är jag i stugan. I fredags fiskade vi kräftor och igår var det kräfskiva, mumms! Efter de blev det utgång i Skövde med systarna och kusinerna(på mammas sida)vilket var riktigt nice! Imorgon blir det måndaxklubben....då kööör vi påå´t igen:) Får inte glömma att jag och mamma ska till Pernilla på dagen imorgon också, äntligen.

På tisdag ska jag till Anders för han har någon överraskning till mig. Ska även få prata ut med honom hoppas jag! Föresten så hade jag och Anders ett halvår igår! <3

Förutom allt detta så har de senaste dagarna varit lite upp och ner...

PUSSELIPUSS på alla:)

Deppdag

Hade en underbar dag på Liseberg med Camilla och Julia igår!:) Idag är en dag som bara är depp, tyvärr! Imorgon blir det kräftfiske vid stugan och sedan kräftskiva på lördag, ska bli nice! På måndag blir det troligen måndagsklubben, yay! Anders har fixat någon överraskning åt mig men jag vet inte var det är och jag är nyfiken som tusan och jag kan knappt vänta längre men jag vet ju inte när vi ska ses nästa gång....

Nu orkar jag inte skriva mer konstiga osammanhängande meningar än vad jag redan gör. Jag orkar faktiskt inte skriva mer överhuvudtaget. Jag ska packa, fundera,och sedan bege mig till stugan.

PUSSELIPUSS på alla:)

Stark

Jag känner mig stark, mycket stark! Det krävs mycket för att jag ska falla ihop. Snart kommer Anders, middag på g. Mina älsklingsbrudar är bäst!

PUSSELIPUSS på alla:)

Love

Anders Nord älskar Siri Forsberg överallt annat på denna jord :) Hon är den bästa tjejen du kan hitta här i världen! // Anders Nord/Siris pojkvän :D